THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

joi, 4 noiembrie 2010

Surpiza.



-Tu?! Ce cauti tu tocmai aici?! intreb eu ingrozita. Dispari din ochii mei!

-Si, eu ma bucur sa te revad, sora. spuse razand. Liceul meu s-a desfintat deci ne-am mutat cei mai multi dintre noi aici.

Am incercat sa fug dar m-a prins de mana. Stransoarea ei era foarte puternica. Era s0ra mea vitrega . O detestam atat de mult. Ea era "intelepta" familie, copilul cu cele mai bune note, cea mai puternica, profesorii in Azuc ma comparau tot timpul cu ea. Ura pentru ea crestea din ce in ce mai mult. Lyn nu o suporta de asemenea. Dar, surprinzator imi da drumul. Incepe sa tipe, isi pune mainile la cap si cade, lovindu-se cu capul de gresie. Incercam sa-mi dau seama ce se intampla.

-Hei, hei. Doamna vampiras, nu mai sunteti atat de tare nu?

Evident era Alice.

-Alice ea e-.

-A, nu, Ava, stiu cine e. Domnisoara atotstiutoare. Doamnisoara Nicolle, sora ta cea "buna". Cat de "incantata"sunt sa te cunosc. Ava, iti arat noua mea putere?. Pot sa spun ca dintre toti, Alice o ura cel mai mult. Motivul? Nicolle desi este foarte populara are un viciu, drogurile, mai detaliat, trasul pe nas. Trasa, aceasta nu si mai putea controla puterile si a sarit sa-i suga sangele primei persoane care i a venit in fata, ucigand-o. Intamplator era mama lui Alice.

-D-da.. spun eu.

Ochii ei se schimbasera. Se facusera un verde intens(asta insemna ca evaluarea elementelor era diferita) si o impietrira pe Nicolle.

-Bine, dar..

-Stai linistita. Puterile mele inca nu sunt complete. O sa-si revina intr-o ora... Sau doua.. Nu mai tin bine mine. Spune ea ducandu-si mana la barbie. Haide. Facem o plimbare prin gradina scolii?

-Da. raspund eu sec.

Sa fiu sincera, nu mai mersesem niciodata in gradina scolii, nu ma prea interesau aceste lucruri. Flori, inimoare, roz, bucurie... Aceste cuvinte nu ma caracterizau! Asezandu-ne pe iarba, eu scot o tigara din pachet. Alice se uita stramband din gura la mine. Nu suporta acest miros.

-In fine, Ava, ce se intampla cu tine? Te vad, te simt. Stiu ca nu esti ok.

-Este faza cu tot acest inceput. Nu ma simt deloc in regula. Se simte ceva in aer. Presimt ca ceva rau o sa se intample. Eu-

Dar nu apuc sa termin. Din spatele gradinii se auzeau chicoteli, doua voci diferite. Una pe care am recunoscut-o iar cealalta, un total mister! Prima voce era a lui Lyn. Era impreuna cu un tip, pe care nici una dintre mine si ALice il cunosteam, langa un copac. Sa spunem ca isi trimiteau bezelute. Acel baiat era cret, cu buze mari, ochi verzi, purta o geaca de piele. Lyn isi intoarce privirea si ne priveste rusinata. Se intreapta catre noi spunandu-i baiatului"Vin imediat, Dean". Noi ii trimiteam niste priviri socate si serioase.

-Umm. Buna... spuse ea imbujorandu-se

-Buna?! Cine e acel tip?! Nu mi spune! EL e?! spun eu cu ochii cat farfuriile. 

-Da.. Imi pare rau daca.. Intelegeti voi. Dean! Hai sa mergem altundeva...

-Nu. Vom pleca noi. Voi ati ajuns primii aici. spun eu. Haide Alice. Bafta. ii spun eu, facandu-i cu ochiul.

Eu si Alice ne plimbam in jurul scolii. 

-Uite Alice. Cine sunt aceia? intreb eu.

-Din cate am citit aceia sunt vampiruizii. Mult mai slabi decat noi, dar cu o putere de vindecare mult mai rapida. Daca nu ma insel peste acest munte este orasul Slalom. Acolo mai e o scoala de finte magige.

-A, da. Am auzit si eu. "St Stefan" parca, nu?

-Excat. Dar ei predau altceva fara de ce e la noi. La ei vampirii au numai forta fizica, pot controla elemente cum ar fi spiritul. Mi se pare ca e o scoala de vampiri, druizi si vampiruizi.

-Hm. Tot o combinare. spun eu

-Exact. Din cate am auzit vom avea un schimb de experiente cu ei.

-Eu am auzit ca vom avea un meci de Slainder cu ei.-Slainder era un joc ce se practica numai la fiinte magice. In echipa erau 8 jucatori: patru atacanti, un aparator , 2 marginasi si un cautator. Existau 2 mingi. Una pentru a inscrie, folosind numai puterea magica sau fizica, in functie de ce erau(daca isi foloseau celelalte puteri erau descalificati) si incearca sa o duca dupa o anumita linie, numita Ante. Aici erau implicati atacantii. Marginasii... nu prea erau implicati. Ei au voie numai sa zboare si sa prinda mingea cea mare numita Soft folosind puterea Setna, puterea de pe luna, deci da, era un joc de noapte. Cautatorul trebui sa prinda mingea cea mica numita Pain. Da, acest nume a fost pus cu un motiv. Pain este o minge mica, dar atunci ca simte ca este in pericol isi creeaza un scut din ace, facandu-l pe cautator sa urle. Totusi, Pain poate fi luata prin surprindere. In caz ca ambii cautatori din cele 2 echipe zaresc mingea este permis totul, si jocul mare se opreste. ATunci incepe practic "adevaratul joc". Se porneste o lupta, in care este permis oricare magie si.. cel mai puternic invinge, aducand victorie echipei sale!-.

-Da. Parca mormaia proful de sport despre cum cei din St Stefan ii vor umili pe cei de la noi din scoala. spuse Alice razand. Spunea ceva de un tip Jeremy, care e campionul acelei scoli. Banuiesc ca ii este frica.

-Da. Se pot inscrie si fete si baietii?

-Da. Desi, pana acum nici o fata nu s-a inscris. Celor de aici le este frica de "durere". spuse Al, dandu-si ochii peste cap.

-Mda.. Al, trebuie sa plec, ne vedem mai incolo.

-Bine, dar... offf.. De ce ma mai mir? 

ALergam, cu ochii sclipind de bucurie. Dupa multi ani am putut afisa un zambet din suflet, un zambet de bucurie. Nu stiam ce se va intampla. Un lucru il stiam sigur insa. Ma voi inscrie la Slainder!

0 comentarii: